Har du nogensinde hørt om hundeskov??

Drag to rearrange sections
Rich text content

Hvis du har hund, er både du og hunden måske blevet træt af den samme rute, som I altid går. Derfor kan det være en god idé at udforske nye steder, og hvad er bedre end en hundeskov? Hundeskove er gode, fordi hunden kan løbe af sted og boltre sig på meget plads, uden at du skal være bekymret for, at den bliver væk. Hundeskoven er nemlig indhegnet. Det er ideelt for hunden at få mulighed for at snuse til nye steder, stifte bekendtskab med andre hunde og få løbet en masse. De fleste hunde er meget aktive og har derfor brug for meget motion. Det er ofte mere, end vi giver dem. Det kan være, du kender andre med hund, og I kan mødes i hundeskoven og få jer en hyggelig snak, mens hundene løber og leger. 

Hundeskove er ideelle til også at lære hunden at begå sig med andre hunde. Du skal være sikker på, at du kan kalde din hund til dig, og at den er vant til at møde andre hunde. Den skal helst ikke være til skade for andre hunde. 

Der findes også hundeskove til små hunde eller hvalpe, hvis du er mest tryg ved det, hvis din hund er lille eller ung. Hundeskove pragtfuld sted hvor du kan kan slippe din hund løs og fri for lad din være i Hundeseler

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich text content
rich_text    

Page comments