Inspiration til dig der elsker fantastisk lyd

Drag to rearrange sections
Rich text content

Elsker du ligesom os også god lyd? God lyd er vigtigt af mange forskellige grunde. Uanset om det så er på en hyggelig bar ude i offentligheden, eller hjemmer i stuen, så spiller lyden bare en kæmpe rolle for hvordan den overordnede stemning er. Der er intet der kan sætte en stemning, som musik kan. Med lyd i høj kvalitet fra gode højtalere kan man også skabe lyd, som giver gåsehud og gør det muligt nærmest at mærke lyden. Hvis du også elsker denne følelse, så er det altså med at få sammensæt et godt anlæg.

Det er dog ikke sådan ligetil at skabe det helt perfekte anlæg. Det kræver viden, erfaring og naturligvis gode højtalere. Derfor vil vi i denne artikel komme med en række gode råd og inspiration til dig, som gerne vil skabe en vild lydoplevelse hjemme hos dig selv. Det er nemlig uden tvivl muligt, at skabe den helt perfekte lyd hjemme i stuen, så længe man har det rigtige udstyr. Læs videre hvis du gerne vil have god inspiration til dit anlæg.

Trådløse højtalere giver frihed

Vil du gerne have din gode lydoplvelse med på farten, bruge en højtaler i flere forskellige rum eller generelt bare have nemmere ved at styre musikken der bliver afspillet, så er der ikke nogen tvivl om, at en trådløs højtaler er et oplagt valg for dig. En trådløs højtaler kan fungere uden at skulle være forbundet fysisk til en enhed og giver dermed mere frihed.

At man vælger en trådløs højtaler betyder heller ikke, at man skal gå ned i kvalitet. Gode trådløse højtalere kan nemlig på langt de fleste områder sagtens hamle op med de almindelige højtalere, som skal tilsluttes med kabel, da teknologien er kommet så langt. Hvis du gerne vil have mere frihed, samt mindre besvær, så er trådløse højtalere, som benytter bluetooth eller wi-fi altså med andre ord lige noget for dig.

Subwooferen til dig, som vil have den vildeste oplevelse

Hvis du gerne vil have en lydoplevelse, som skal være noget helt specielt, så er der ikke nogen tvivl om, at subwooferen er noget for dig. Uanset om det så er til dit musik eller for at skabe en unik filmoplevelse, så giver en subwoofer lige det ekstra, som tager oplevelsen til næste niveau. Subwooferen er en firkantet kasse, som man kan stille et hvilket som helst sted i rummet.

Det subwooferen gør er, at den afspille de helt dybe toner, også kaldet for bastoner, som er med til at gøre lyden helt optimal. Det er dog ikke sikkert at du har behov for en subwoofer. Det kommer nemlig an på de højtalere du har, eller overvejer at købe, om de allerede har en subwoofer eller det er noget du skal købe ved siden af. Er dine højtalere små, så er der god sandsynlighed for, at det er nødvendigt at købe en subwoofer ved siden af. Er det dog et par store gulvhøjtalere, så har de måske allerede en subwoofer.

Indbygningshøjtalere - Den stilrene løsning

Hvis du er igang med at bygge om eller bare ikke er så stor fan af at have højtalere stående rundt omkring, så kan indbygningshøjtalere være lige præcis det du mangler i dit liv. Med indbygningshøjtalere kan du nemlig bygge højtalere ind i væg eller loft, så de er skjulte og ikke noget man lægger mærker til. Moderne og gode indbygningshøjtalere kan både tåle fugt og vand, og kommer med bluetooth, så er altså en meget stilren måde at kunne spille god lyd hvor som helst i boligen uden at man overhovedet lægger mærke til, at der er højtalere til stede.

Det kan være, at du vil bygge en lille hjemmebiograf og her er der jo ikke nogen tvivl om, at det er oplagt at fylde væggene op med gode højtalere, der kan give en film oplevelse ud over det sædvanlige.

Acrylic Linkplay - Forvandl alle højtalere om til trådløse højtalere

Har du allerede et par højtalere, som du er helt forelsket i, men som desværre ikke er trådløse? Så behøver du ikke give op på de højtalere. Her har Acrylic og Linkplay nemlig skabe de helt perfekte løsninger for dig, hvor du kan forvandle dine ældre højtalere til også at være fuldstændig trådløse. Det er en oplagt mulighed, hvis du gerne vil beholde dine højtalere, men også gerne vil have at de skal være trådløse. Du kan købe Linkplay moduler er gør dette muligt hos bekent.dk.

rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich text content
rich_text    

Page comments