Gode grunde til at være mere aktiv i hverdagen

Drag to rearrange sections
Rich text content

Du har sikkert hørt dette før, men der er en grund til, at ordsproget er så populært - fordi det er sandt. Regelmæssig motion kan hjælpe dig med at blive sundere og forbedre dit energiniveau, humør og generelle velvære. Mange mennesker har dog problemer med at få tid til motion på grund af andre prioriteringer. Den gode nyhed er, at du kan passe en træning ind i enhver tidsplan - også selvom du ikke har masser af fritid.

Motion har så mange fordele, at det er overraskende, at flere mennesker ikke får tid til at træne. Men det vil vi gerne lave om på! Vi fandt fem forskellige måder at få noget aktivt ind i dit liv, selvom du mangler tid eller er usikker på, hvordan du kommer i gang. Læs disse ideer igennem og find en, der virker for dig. Du vil være glad for, at du gjorde det!

Fem måder at træne på, hvis du mangler tid

 1. Lav en plan

En måde at finde tid til træning på er ved at planlægge din træningsplan ind i din dag. Begynd med at bestemme, hvornår du har tid til at træne, og hvor længe det vindue er. Hvis du for eksempel kun kan træne efter arbejde på tirsdage og torsdage, så planlæg det i din planlægger eller kalender, så det ikke forsvinder i hverdagens shuffle.

 1. Deltag i et sportshold
  Det kan virke skræmmende at være med på et sportshold, men ikke hvis du ved, hvor du skal starte. Det første skridt er at finde ud af, hvor mange mennesker der er på holdet - på den måde ved du, hvor hårdt du skal arbejde! Hvis du er interesseret i at være med på et hold, så spørg træneren eller den person, der har ansvaret for idrætscentret, om det er i orden, at du er med.

 2. Sæt et ugentligt mål
  En anden måde at træne mere på er ved at sætte et mål og sætte dig op til succes. Vælg noget, der er opnåeligt, men som stadig vil udfordre dig. For eksempel, hvis du ikke er vant til at træne, så start med et gåmål på fem miles i denne uge. Når du har nået det mål, så sæt det højere eller prøv noget nyt. Du vil være på vej til en sundere livsstil på ingen tid!

 3. Prøv noget nyt
  En anden måde at blive mere aktiv på er ved at prøve nye aktiviteter. Hvis du allerede er en atlet, så prøv noget nyt. Hvis du ikke er interesseret i at løbe, skal du ikke tvinge dig selv til at blive løber. Vælg i stedet en sport eller aktivitet, der er sjovt for dig.

 4. Deltag i en gruppe
  At deltage i en gruppe kan især være fordelagtigt, hvis du føler dig usikker på dit konditionsniveau eller er bekymret for, at det vil være for udfordrende at deltage i et hold. Et godt første skridt er at ringe til den person, der har ansvaret for sportscentret, og spørge, om du må være med. Når du er blevet accepteret, vil du være på vej til at forbedre dit konditionsniveau. Her kan du følge og udregne dit kondital
rich_text    
Drag to rearrange sections
Rich text content
rich_text    

Page comments